Radionica za pripremu raw torti, Restoran Vida

Objavljeno: 19/03/2017

Današnje popodne krasilo je lepo društvo i slatke đakonije koje smo pripremali u Restoranu “Vida” u Novom Sadu. Ovaj novootvoreni restoran sledi ideju zdrave hrane, prirodnih i organskih 17407809_10211092673826363_776639344_onamirnica, te što kvalitetnijih prirodnih sastojaka u pripremi obroka. Danas smo na radionici za pripremu sirovih torti obučavali osoblje restorana za pripremu najukusnijih sirovih torti sa našeg sajta. Uskoro ćete imati priliku da ih probate u restoranu Vida. Prijatno.

Za danas smo izabrali sledeće torte:

 1. Cheesecake od jagode
 2. Nugat torta
 3. Rum-koktel čokoladna torta
 4. Jaffa torta

 

Hvala Jeleni i Marku na pozivu da radimo zajedno, radujem se narednim radiocama u kojima ćemo zajedničkim snagama širiti ideju zdrave prirodne ishrane od najkvalitetnijih namirnica u njihovoj prirodnoj formi 🙂

Prenosimo vam delić atmosfere:

 

 

Facebook Comments

2 Komentara na Radionica za pripremu raw torti, Restoran Vida

 1. Mirjana says:

  Postovana,

  Tek sam malo pre videla da ste imali radionicu u Vida restoranu. Da li ce se opet odrzavati i kada? Koja je cena bila? Bas mi zeo sto nisam prisustvovala, ali nigde nisam nasla objavu.

  Srdacno

 2. Vesela porodica says:

  Draga Mirjana,
  Hvala vam puno na interesovanju za nase radionice. Ovo je bila individualna radionica organizovana za zaposlene u restoranu Vida. Grupne radionice budu uvek objavljene na sajtu i na drustvenim mrezama, okvirno mesec dana unapred, tako da se nadam da cemo se videti na narednoj radionici koja je u planu, ali termin nije definisan. Svakako ce to biti kad otopli i bude vise dostupnih svezih namirnica.

  Veliki pozdrav, Sanja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.