Prolećna radionica sa Mihaelom i Sanjom

Prolećne radionice sa Mihaelom i Sanjom: Novi Sad & Beograd

 

RADIONICA-final

Dragi prijatelji,

Velika nam je čast i zadovoljstvo da vas pozovemo na radionice sirove hrane sa Mihaelom Devescovi iz Zagreba i Sanjom (Vesela porodica) iz Novog Sada.

NOVI SAD: Radionica sirove hrane i promocija Mihaeline nove knjige “Sirova hrana” će se održati u subotu 23.05.2015. godine i periodu 11-15h u Joga centru Hipokrat (ul. Stratimirovićeva br.6, Novi Sad).

BEOGRAD: Radionica sirove hrane i promocija Mihaeline nove knjige “Sirova hrana” će se održati u nedelju, 24.05.2015. godine i periodu 12-16h u Joga studiju kod Ksenija Lee, ul. Djordja Radojlovica 24/2, Dedinje, Beograd.

Dođite da razmenimo iskustva o sirovoj hrani i naučimo zajedno da pripremamo sirove poslastice: zeleni kašasti sok (green smoothie), krekeri, namaz sa sremušem i vlašcem, špagete na mediteranski način, jaffa tortu, čokoladnu ferrero tortu, čokoladno biljno mleko i još po neko iznenađenje.

Tokom radionice odgovaraćemo na vaša pitanja i ispričati vam naša iskustva sa sirovom hranom, vegetarijanskim i veganskim načinom ishrane, kao i ishrani dece na ovaj način (od beba kojima uvodimo dohranu do starije dece koju želite da hranite zdravije).

Učesnici radionice imaće priliku da po promotivnoj ceni od 1600 dinara, kupe knjigu “Sirova hrana”. Cena u redovnoj prodaji će biti 2100 dinara. Knjiga ima 240 strana i 180 recepata.

Minimalan broj prijavljenih za održavanje radionice je 10, maksimalni broj je 30 polaznika. Rezervacija mesta se vrši uplatom polovine iznosa cene radionice.

Broj mesta je ograničen, rezervišite vaše mesto unapred i dođite da se upoznamo i družimo.

Cena radionice: 2000 din

Prijave na broj: 064-1416147 (Sanja).

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.