Magimix

Šta mogu da napravim u MAGIMIX multipraktiku?

S Magimix multipraktikom otkrićete jednostavnost pripreme celog niza finih jela – zavolećete da provodite vreme u kuhinjskim kreativnostima. (Jamie Oliver)

  1. MEŠANJE TESTA: Napravite testo za hleb, torte ili peciva bez problema pomoću Magimixa.
  2. SECKANJE NAMIRNICA: možete da seckate voće i povrće i druge prehrambene namirnice, mrvite led.
  3. SPIRALE, REZANCI ITD: Voće i povrće možete da pretvorite u razne oblike za vrlo malo utrošenog vremena.
  4. SLADOLED: Magimix je napravio poseban alat za izradu finog sladoleda.​
  5. PIRE ILI BRAŠNO: Možete napraviti pire, kašu ili sitno mrvljeni sir/tofu ili povrće.
  6. GUSTE SUPE/SMOOTHIE: Magimix će od raznog povrća napraviti supu. Samo treba da je prokuvate. Takođe, možete napraviti smoothie u Magimixu.

MODELI:

Magimix Compact 3200 XL

42.480,00 din.magimix-compact-3200xl-chrome-mat-02

ODLIČNA GARANCIJA! – 30 godina fabrička garancija na motor
FRANCUSKA PROIZVODNJA – Proveren kvalitet
JEDNOSTAVAN – Bez puno komplikovanja pripremite najdraža jela

Model 3200 XL specifično je dizajniran za pripremu različitih vrsta jela za manje porodice ili grupice od troje do četvoro prijatelja

Boje: inox, bela

Opis

Magimix vam donosi celu paletu multipraktika, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za maštovitom i brzom pripremom hrane za društva svih veličina.

Model 3200 XL specifično je dizajniran za pripremu različitih vrsta jela za manje porodice ili grupice od troje do četvoro prijatelja.

S linijom 3200 u kratkom vremenu možete da spremite široku paletu različitih jela kao što su supe, sos, testo za hleb, pire i namazi za goste, ali i ukusne poslastice za porodicu.

Magimix 3200 XL zauzima jako malo prostora na radnoj površini, tako da slobodno možete da se krećete i pripremate sastojke bez ometanja uzrokovanog pretrpanom radnom površinom. Vaša kuhinja će biti prostor u kojem volite da provodite vreme s vašim Magimixom 3200 XL, a provešćete sate uživajući u kreiranju stotina ukusnih jela efikasno i brzo. (Jamie Oliver)

Snaga motora: 650W
Proizvodnja: Francuska

Dodatne informacije

TEŽINA 9.3 kg
DIMENZIJE 22.5 × 19 × 39.5 cm
SNAGA MOTORA 650W
BOJA Bela, Inox
GARANCIJA 2 godine (delovi), 30 godina (motor)
NAMENA Porodična
NAMENA UREĐAJA Kreme i šlag, maslaci, mlevenje brašna, mlevenje začina, namazi, pravljenje testa, sirove torte, seckanje voća i povrća, sladoled
PROIZVOĐAČ Magimix
VRSTA ARTIKLA multipraktik
VRSTE UREĐAJA Miksanje i priprema namaza, Usitnjavanje namirnica
VELIKA POSUDASREDNJA POSUDAMALA POSUDA 2,6 L2.2 L1.2 L
KUTIJA ZA PRIBOR Mini oštrica, Glavna oštrica, Mlatilica za jaja, Metlica za testo, 2 mm disk za rezanje, 2 mm disk za ribanje, 4 mm disk za rezanje, 4 mm disk za ribanje, špatula.
KNJIGA Recepti- 100 ideja

Magimix Cuisine 4200 XL

51.200 rsd (beli)

53.000 rsd (inoks)magimix 4200

Opis

Kada vam u goste dolazi pet ili 6 osoba, potreban vam je dobar aparat kao pomoć u pripremi hrane. Magimix 4200 XL savršeno je rešenje.

Ovaj jedinstveni model, malo je veći od modela 3200, ali njegov kompaktan dizajn i dalje zauzima jako malo prostora na radnoj površini. Magimix 4200 XL idealan je za izradu brojnih ukusnih recepata, koje možete s ponosom servirati porodici i prijateljima. U vrlo kratkom vremenu možete pripremiti jela koja će biti ukusna, a svako ko ih proba želeće još.
Tehnologija Magimixa 4200 XL pojednostavljuje put do toga da postanete vrhunski domaćin koji će imati dovoljno vremena za druženje s gostima, a istovremeno poslužiti hranu koja će postati primer finih večera s karakterističnim okusom i načinom serviranja.
Magimix 4200 XL karakterističan je po svom ekstra velikom otvoru za ubacivanje namirnica. Veliki otvor i potisnik (koji je ujedno i menzura) omogućavaju vam veću prilagodljivost i brzinu pri sečenju, rendanju većih krompira, kupusa itd.
S motorom snage 950W i posudom od 3 litre, Magimix 4200 XL je idealan za 4-6 osoba ili za one koji pripremaju manju količinu hrane za ketering. (Jamie Oliver)
Proizvodnja: Francuska

Dodatne informacije

TEŽINA 10.8 kg
DIMENZIJE 26 × 21 × 42.5 cm
BOJA Inox, bela
GARANCIJA 2 godine (delovi), 30 godina (motor)
NAMENA Porodična
NAMENA UREĐAJA Izrada spiralnih oblika, Kreme, Šlag, Maslac, Mlevenje brašna, Mlevenje začina, Namazi, Pravljenje testa, Sirove torte, Seckanje voća i povrća, Sladoled
PROIZVOĐAČ Magimix
VRSTA ARTIKLA Multipraktik
VRSTE UREĐAJA Miksanje i priprema namaza, Usitnjavanje namirnica
SNAGA MOTORA 950W
VELIKA POSUDA 3 L
SREDNJA POSUDA 2,6 L
MALA POSUDA 1,2 L
KUTIJA ZA PRIBOR Mini oštrica, Glavna oštrica, Mlatilica za jaja, Metlica za testo, 2 mm disk za sečenje, 2 mm disk za rendanje, 4 mm disk za sečenje, 4 mm disk za rendanje, špatula.
KNJIGA Recepti- 100 ideja

Magimix Cuisine 5200 XL

62.125,00 din.magimix-cuisine-5200xl-chrome-mat-02

ODLIČNA GARANCIJA! – 30 godina fabrička garancija na motor
FRANCUSKA PROIZVODNJA – Proveren kvalitet
JEDNOSTAVAN – Bez puno komplikovanja pripremite najdraža jela

Magimix 5200 XL dizajniran je kako bi vam pomogao u snalaženju s velikim druženjima, kao i kako bi svi vaši gosti dobili priliku da probaju sjajnu hranu.

Model 5200 XL veći je od modela 4200 XL, ali zauzima gotovo jednaku količinu prostora na radnoj površini kao i modeli 4200 i 3200.

Opis

Shvatićete da je savršeno jednostavno spremati fine kulinarske specijalitete, a volećete i da provodite kreativno vreme u kuhinji. Neće biti ograničenja za eksperimentiranje u kojem uživate, a izvanredna tehnologija Magimixa 5200 XL pomoći će vam da bez puno truda postanete spretniji u kuvanju. S dizajnom Magimixa 5200 i sjajnim izborom dostupnih dodatnih delova, spremićete istinski primamljiva jela bukvalno za nekoliko minuta, kao i širok izbor hrane koja će oduševiti vašu porodicu i prijatelje, bez obzira koliko je vaše iskustvo u kuhinji.

Magimix 5200 XL ima veoma veliki otvor za ubacivanje sastojaka i potiskivač, koji će vam omogućiti veću prijatnost i brzinu kada režete, rendate ili seckate veće krompire, paradajz, kupus, sir itd.

Dizajn Magimixa 5200 XL omogućava jednako prijatno korišćenje levorukim osobama i dešnjacima. Izgrađen na baazi modela 4200, Magimix 5200 u sebi krije motor od 1100W i posudu od 3,6L.

Ovaj model prikladan je za pripremu velikih količina hrane i velika je pomoć onome ko mora da isecka ili narenda velike količine, a izvrstan je za pripremu velikih zabava i večera. (Jamie Oliver)

Snaga motora: 1100W
Proizvodnja: Francuska

Dodatne informacije

TEŽINA 11 kg
DIMENZIJE 26 × 21 × 44.5 cm
BOJA Bela, Inox
GARANCIJA 2 godine (delovi), 30 godina (motor)
NAMENA PORODIČNA I PROFESIONALNA
NAMENA UREĐAJA Izrada spiralnih oblika, supe, kreme i šlag, maslaci, namazi, pravljenje testa, sirove torte, seckanje voća i povrća, sladoled
PROIZVOĐAČ Magimix
VRSTA ARTIKLA Multipraktik
VRSTE UREĐAJA Miksanje i priprema namaza/podloge i kreme za sirove torte i poslastice, priprema supe, smoothija, usitnjavanje namirnica
SNAGA MOTORA 1100W
VELIKA POSUDA 3,5 L
SREDNJA POSUDA 2,6 L
MALA POSUDA 1,2 L
KUTIJA ZA PRIBOR Mini oštrica, Glavna oštrica, Mlatilica za jaja, Metlica za tijesto, 2 mm disk za rezanje, 2 mm disk za ribanje, 4 mm disk za rezanje, 4 mm disk za ribanje, špatula.
CEDILJKA ZACITRUSE Lako pripravljanje domaćeg soka od citrusa.
KNJIGA Recepti- 100 ideja

POSUDE I POKLOPAC

Svaki Magimix uređaj dolazi sa sve tri posude: mala od 1,2 litre, srednja od 2,3-2,6 i velika od 2,6 – 3-6 litara, zavisno od modela.

Šta dolazi u paketu sa magimixom

Pregled osnovnog paketa svakog modela i mogućih dodataka:

Za dodatne informacije i poručivanje Magimix multipraktika, možete nas kontaktirati na: 064-1416147 (putem sms, vibera ili telefonskog poziva).

placanje

Mogućnosti plaćanja: visa, master,maestro, diners, american express na 6 mesečnih rata bez kamate ili čekovima građana.

Besplatna dostavaDostava: Kurirskom službom, dostava je besplatna ili lično u predstavništvu u Beogradu.

Facebook Comments

2 Komentara na Magimix

  1. Ana says:

    Da li imate u prodaji model Magimix Compact 3200 XL?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.