Spiralizator- AKCIJA!!!

Spiralizator- AKCIJA!!!

 

Pretvorite bilo koje čvrsto povrće ili voće u špagete – guste spirale ili neverovatno duge i trakaste rezance poput vrpce. Napravite dekoracije koje izgledaju profesionalno: krugove od crnog luka, spirale od krompira, elegantnu salatu, lepo iseckano povrće za picu i još mnogo toga. Povrće takođe može da se pretvori u komade jednakog oblika, tanke i kratke trakice, a može i u kriške uz prethodnu asistenciju kuhinjskog noža.

Spiralizator je idealan za sve one koji konzumiraju vegetarijansku, vegansku ili sirovu hranu i uopšte za sve koji vole da jedu dosta povrća/voća.

spirawlly

 

Zašto je ovaj spiralizator najbolji na tržištu?

Zato što je napravljen od ABS plastike koja je otporna na udarce i ne sadrži Bisfenol-A, a sečiva su mu izrađena od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, što ga čini prvoklasnim proizvodom sposobnim za višegodišnju upotrebu bez ikakvih teškoća. Spiralizator ima četiri snažne vakuumske nožice koje čvrsto prijanjaju za podlogu, a lako se od nje odvajaju. Za njegov rad vam nisu potrebne baterije ili struja.

 

 

OPIS

Spiralizator sadrži tri vrste sečiva (sečivo za tanke špagete, sečivo za debele špagete i ravno sečivo). Aparat je jednostavan za korišćenje, lako se čisti (može i u mašini za sudove) i čuva.

Glavne karakteristike:spiralizer_parts1

 • Tri sečiva od nerđajućeg čelika:
  • Za duge tanke spirale – špagete
  • Za duge debele spirale
  • Za duge spirale poput vrpce
 • Možete koristiti različite vrste voća i povrća uključujući jabuke, krompir, šargarepu, krastavce, tikvice itd.
 • Ram spiralizatora i ležište sečiva su napravljeni od ABS plastike koja ne sadrži Bisfenol-A i otporna je na udarce.
 • Snažne vakuumske nogice koje čvrsto prijanjaju za podlogu, a lako se od nje odvajaju.
 • Ručni mehanizam – aparat ne radi na baterije ili struju.

 

Tri sečiva za različite oblike

Pomoću sečiva za tanke spirale od 3mm možete napraviti tanke špagete. Pomoću sečiva za debele spirale od 5mm možete napraviti duge, ali debele spiralne špagete. Pomoću ravnog sečiva od 3mm dobićete spirale poput vrpce.

Upotreba

Spiralizator je veoma jednostavan za korišćenje. Pričvrstite jednu stranu povrća ili voća na metalni kružić koji se nalazi na samom ležištu sečiva i nežno pričvrstite drugu stranu za zubiće ručke. Jednom rukom pritisnite malu (donju) ručku, dok u isto vreme drugom rukom okrećete veliku ručku.

spiralizator 1

Stavite spiralizator na ravnu radnu površinu pritiskajući svaki njegov kraj. (Napomena: Rotirajuća ručka treba da bude sa vaše leve ili desne strane.)

 

Ubacite sečivo po vašem izvoru,

Ubacite sečivo po vašem izboru.

 

 

Gurnite držač voća kako bi se prilagodio izabranom voću ili povrću.

Gurnite držač voća kako bi se prilagodio izabranom voću ili povrću.

Pričvrstite voće/povrće na metalni kružić i zatim nežno pričvrstite drugu stranu za zubiće ručke na suprotnom kraju aparata.

Pričvrstite voće/povrće na metalni kružić i zatim nežno pričvrstite drugu stranu za zubiće ručke na suprotnom kraju aparata.

Voće i povrće moraju da budu dužine do 25 cm i debljine do 18 cm, s tim da debljina mora biti najmanje 1,5 cm u prečniku. Preporučeno voće i povrće koje može da se koristi su tikvice, šargarepa, krastavci, slatki krompir i jabuke. Možete napraviti duge trakice od krastavca i dajkona za salatu, spirale od jabuke, spirale od slatkog krompira ili čips od slatkog ili običnog krompira.

Spiralizator možete lako rasklopiti i zatim oprati toplom vodom i blagim deterdžentom ili ga možete staviti na gornju policu mašine za sudove. Sečiva prethodno uklonite iz aparata i zatim ih možete prati na isti način. Budite oprezni kada perete sečiva jer su veoma oštra i ne bi trebalo direktno da se dodiruju. Sečiva inače mogu da se čuvaju tako da dva sečiva smestite u ugrađenu pregradu za držanje sečiva, a treće sečivo da ostane na svom mestu u aparatu.

Pogledajte demonstraciju rada spiralizatora

* * * * * * * * * * * * * *

Cena: 39 eura    AKCIJA! 32 eura  24,5 eura (2999 din).

Garancija: jedna godina

Isporuka na kućnu adresu, za teritoriju Srbije.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije putem e-maila: admin@zivetizdravo.org  ili 064-1416147

Facebook Comments