HUROM-sokovnici nove generacije AKCIJA!!!

Hurom HQ – AKCIJA!

39.900,00 din.       35.910,00 din.

Opis

Hurom HQ model je osnovni Huromov model, ali važno napomenuti, da je pripadnik Huromove Druge generacije sokovnika. Druga generacija Hurom sokovnika je na tržištu preko 5 godina i možemo reći da je ovo mehanizam ceđenja koji je višestruko testiran i proveren. Dok Hurom nije imao svoj komercijalni sokovnik predviđen za ugostiteljstvo, brojni juce i cafe barovi su upotrebljavali upravo ove modele.
U paketu se nalazi jedno sito, tako da za one koji žele da cede samo bistri sok, ovaj model je savršen.
Budući da se Hurom trudi sa svakim modelom malo „iskakače iz okvira“ po pitanju dizajna, to su učinili i kod Hurom HQ. Sokovnik je četvrtastog oblika i zauzima jako malo prostora na kuhinjskom pultu. Cilj je bio proizvesti sokovnik koji će zadovoljiti zahteve kupaca za manjim sokovnikom a da pri tome ne gube ništa na kvalitetu.

Hurom HQ toplo preporučujemo kupcima koji se razmišljaju oko kupovine vrhunskog i jednostavnog sokovnika za hladno ceđenje. Uz Hurom HQ ćete svakog dana sebi i svojim ukućanima osigurati predivan sok i pri tome uživati.

Specifikacija:

 • Sigurnosni senzor
 • 43 okretaja u minuti
 • Veličina komore za cijeđenje: 450ml
 • 1 sito – za bistri sok
 • Dodaci: 2 vrča, 2 četke za čišćenje, knjiga s receptima
 • Dimenzije: (DxŠxV) 249 x 168 x 393 mm
 • Težina: 4,5 kg
 • Voltaža: 220-240 V
 • Potrošnja energije: 150W
 • Garancija: 5 godina na motor, 2 godine na ostale delove

Boja: Srebrna.

Hurom H100

53.900,00 дин.

NAJJEDNOSTAVNIJE PRANJE SOKOVNIKA – Novo sito za izuzetno olakšano pranjeHurom-h-100-300x300
BPA FREE – Provereni materijali
TRI SITA – Odaberite da li želite bistri ili gusti sok ili možda sladoled
GARANCIJA – 10 godina na motor, 2 godine na zamenske deloveHurom H100 je najnovija generacija Hurom sokovnika. Odlična cena i vrhunski kvalitet soka ovaj model pozicioniraju u rang najboljih sokovnika na tržištu. Ono što je najvažnije napomenuti kod Huroma H100 je to da je izuzetno jednostavan za korišćenje i pranje.

BOJE: TITANIUM, TAMNO CRVENA

 

Sastav paketa:
– Baza sokovnika
– Komora za ceđenje
– Sito za bistri sok
– Sito za kašaste sokove
– Sito za sladoled
– Posude za sok i pulpu

Opis

Hurom H100 je najnovija generacija Hurom sokovnika. Odlična cena i vrhunski kvalitet soka ovaj model pozicioniraju u rang najboljih sokovnika na tržištu.  Ono što je najvažnije napomenuti kod Huroma H100 je to da je izuzetno jednostavan za korišćenje i pranje.
Uglađenog je dizajna i osnovnu Hurom ideju o svakodnevnoj konzumaciji kvalitetnog hladno ceđenog soka čini vrlo pristupačnohurom-h-100-new-generation-strainer-TEXTm.
Komora mu je kapaciteta 450 ml, a dolazi opremljen s tri sita: za bistre sokove, za kašaste sokove i sitom za sladoled.
Nezavisno od toga želite li da cedite bistre sokove od svežeg voća, korenastog povrća ili zelenog lisnatog povrća i bilja, Hurom H100 uspešno će savladati izazove koje pred njega postavite.

Ono što će sve kupce ovog sokovnika oduševiti je jednostavnost korišćenja i izuzetno pojednostavljeno pranje sokovnika. Usuđujemo se da kažemo da je ovo najbolji sokovnik na tržištu po pitanju pranja i održavanja. Huromova revolucionarna tehnologija dvostrukog sita olakšava pranje i svodi ga na svega 30-tak sekundi. Veliki broj ljudi želi svakodnevno da cedi sveže sokove i pranje sokovnika je jedino što ih od toga odbija. S ovim modelom Hurom sokovnika, pranje je još jednostavnije i kraće nego kod ostalih sokovnika za hladno ceđenje.

Osim laganog pranja i čišćenja, Hurom H100 je sokovnik koji dolazi sa sva tri sita. U paketu dolazi sito za bistre sokove, sito za guste (kašaste) sokove i sito za sladoled. S ovim potezom, Hurom je na tržište lansirao sokovnik koji zaista može da zadovolji sve potrebe svojih kupaca.

Poslednje, ali podjednako bitno je i garancija koju Hurom osigurava za H100 sokovnik, koja iznosi punih 10 godina na bazu sokovnika i 2 godine na komoru za ceđenje (sita, svrdlo, poklopac sokovnika). Uz ovu dugogodišnju garanciju, možete bez ikakve sumnje biti sigurni u svojeg novog ljubimca i uživati u njegovom korišćenju.

Verujemo da će ovo biti model Hurom sokovnika koji će obeležiti novu eru u proizvodnji Hurom sokovnika. Tek je stigao na svetsko tržište i već je zauzeo visoku poziciju najprodavanijeg modela. Glavni razlozi su njegove savršene performanse i izuzetno jednostavno pranje i održavanje.

Ukoliko ste u potrazi za sokovnikom koji će vas oduševiti kvalitetom soka i koji vam neće zadavati muke oko održavanja, onda definitivno treba da se odlučite za Hurom H100.

 

Specifikacije:

 • Sigurnosni senzor
 • 43 obrtaja u minuti
 • Veličina posude: 450ml
 • 3 sita – sitno, krupno i sito za sladoled
 • Dodaci: 2 bokala, 2 četke za čišćenje, knjiga s receptima
 • Dimenzije: (DxŠxW) 211 x 293 x 462 mm
 • Težina: 5,9 kg
 • Voltaža: 220-240 V
 • Potrošnja energije: 150W
 • Garancija: 10 godina na motor, 2 godine na ostale delove

 

Hurom H-AA Classic – AKCIJA!

62.900,00 din   53.465,00 din.

ALPHA GENERACIJA SOKOVNIKA – Treća generacija Hurom sokovnikahurom-classic-haa-red
KLASIČNA SERIJA – Kategorija proverene Huromove klasične serije
GARANCIJA – 10 godina na motor, 2 godine na zamenske delove

Ovaj Huromov popularan model uglađenog dizajna naglašava tehnološku inovaciju u unutrašnjosti. S poluprovidnim poklopcem, dvostrukim brojem navoja na svrdlu i četiri rotirajuće metlice, komora za ceđenje ovog Hurom modela unapređena je tzv. Alpha Chamber tehnologijom.

Opis

Ovaj Huromov popularan model uglađenog dizajna naglašava tehnološku inovaciju u unutrašnjosti. S poluprovidnim poklopcem, dvostrukim brojem navoja na svrdlu i četiri rotirajuće metlice, komora za ceđenje ovog Hurom modela unapređena je tzv. Alpha Chamber tehnologijom.
proširenim izlazom za pulpu i pouzdanim otvorom za sok s kojim možete biti sigurni da se sok neće prolivati iz komore za ceđenje, ovaj model Hurom sokovnika zaista opravdava svoje mesto. Uz standardna dva sita (sitno i krupno) uz ovaj Hurom sokovnik dobijate i dodatno sito za pripremu sladoleda od zamrznutog voća.

Karakteristike H-AA modela:

Spora rotacija – 43 obrtaja u minutiHUROM-ALPHA-H-AA-enzita-opis-300x300
Izuzetno snažno svrdlo
Kontrolna ručica za pulpu za prilagođavanje brojnim sastojcima
Pouzdan poklopac otvora za sok za ugodnije ceđenje
Četiri rotirajuće metlice
Sokovnik poseduje sito za sladoled
Jednostavno sklapanje i rasklapanje


Specifikacije:

Kapacitet bubnja: 500 ml
Obrtaja u minuti: Svrdlo: 43 o/m
Rotirajuće metlice: 17 o/m
Motor: A/C, 90 Ø
Voltaža, napon, potrošnja: 100~230V, 50~60Hz, 150W
Dužina kabla: 1,4 m

Materijali:

Baza – ABS
Poklopac – ABS
Komora – Tritan
Svrdlo – PEI (Ultem)
Sitno sito – nerđajući čelik, ultem
Krupno sito – nerđajući čelik, ultem
Sito za sladoled – BISEN

Garancija: 10 godina na motor, 2 godine na zamenske delove

 

HUROM H-AI Premium

75.900,00 дин.

NAJNOVIJI HUROM SOKOVNIK – najnoviji model dostupan na EU tržištu
JEDINSTVEN – mehanizam samostalnog seckanja namirnica i ubacivanja u komoru za ceđenje
JEDNOSTAVAN – samo operite namirnice i ubacite u sokovnik
ELEGANTAN – vrhunski dizajn
GARANCIJA – 10 godina na motor, 2 godine na zamenske H-AI4delove

Opis

Savršeni spoj elegancije, kvaliteta i vrhunskih performansi.

Ovaj model Hurom sokovnika će vas jednostavno oboriti s nogu. Kako to znamo? Zato što je i nas. Takvu estetiku do sada niste mogli da vidite ni na jednom sokovniku na tržištu.
Model H-AI zaista postavlja Hurom brend u zavidnu poziciju među svim ostalim brendovima sokovnika.

A sada…. ono što Hurom H-AI model zaista odvaja od svih ostalih Hurom modela, ali i od svih ostalih sokovnika na tržištu su dve stvari. Prva je očigledno posuda za ubacivanje namirnica koja se nalazi iznad komore za ceđenje. Posuda sadrži malo svrdlo s nožem koje ima zadatak da isecka namirnice i ubaci ih u komoru za ceđenje. Na takav način je vama olakšan posao zato što ne morate da stojite pored sokovnika i seckate namirnice i ubacujete ih. To će ovaj sokovnik da odraditi umesto vas.
Druga karakteristika koja izdvaja ovaj sokovnik je Alpha + komora za ceđenje. Po čemu je ona drugačija od klasične Alpha komore za ceđenje? Ova komora ima zasebni ležaj za prenos snage s motora na svrdlo za ceđenje. A šta to znači? Dvostruka sigurnost za motor i ono što je u stvari svakom kupcu najvažnije, jednostavnije održavanje i pranje.

Sokovnik smo uredno testirali sa tvrdim korenastim povrćem (šargarepa, cvekla, celer i đumbir). Bez ikakvih poteškoća je savladao sve zadatke koje smo mu postavili.

Ukratko, Hurom H-AI je nešto posebno što je Hurom spremio za svoje kupce. Nas je oduševio i zaista smatramo da će i svi kupci ovog sjajnog sokovnika biti oduševljeni s njim kao što smo i mi.

Karakteristike H-AI modela:
Veliki otvor za ubacivanje namirnica
Jedinstveni „Self feeding“ mehanizam
Dve vrste poklopaca komore za ceđenjeH-AI
Posuda za pulpu smeštena unutar baze sokovnika
Nova Alpha + komora za ceđenje

Specifikacije:

 • Kapacitet komore: 500 ml
 • Dimenzije (DxŠxV): 160 x 296 x 435 mm
 • Obrtaja u minuti: 43 o/m
 • Motor: A/C 150 W
 • Težina: 6,4 kg
 • Dužina kabla: 1,4 m

Materijali:

 • Baza – ABS
 • Poklopac – ABS
 • Komora za ceđenje – Tritan poliester
 • Svrdlo – PEI (Ultem)
 • Sitno sito – nerđajući čelik + ultem
 • Krupno sito – nerđajući čelik + ultem

Hurom HZ Premium

88.900,00 дин.

HUROM PREMIUM SERIJA – Ovaj model pripada Hurom premium sokovnicima, što znači da mu je celo kućište izrađeno od brušenog inoxa
ALPHA GENERACIJA – Najnovija tehnologija hladnog ceđenja iz Hurom fabrike koju nema ni jedan sokovnik na tržištu
VRHUNSKI DIZAJN – Uglađene linije i inox izrada čine ovaj sokovnik poželjnim delom svake kuhinje.

Opis

Hurom HZ model je iz Huromove Premium serije. Najprodavaniji je model iz ove serije koji svojim stilom i izradom definitivno pripada Huromovim premium, visokokvalitetnim modelima. Dizajnom i spoljašnjim izgledom srodan profesionalnom modelu Hurom HW, Hurom HZ ipak je manjeg formata te savršeno oblikovan za kvalitetno ceđenje sokova u vašem domu.

Obložen inoksom i opremljen Huromovom poboljšanom Alpha Chambertehnologijom ceđenja, ovaj model savršen je za sve korisnike koji ne pristaju na kompromise.
Važno je napomenuti da se naši brojni partneri koji koriste sokovnike u svojim restoranima i kafićima odlučuju upravo za ovaj model sokovnika. Iz tog razloga znamo da ovaj model sokovnika može da izdrži i iscedi veće količine voća i povrća. Hurom HZ Premium će vas jednostavno oduševiti svojom jednostavnošću i elegancijom. Ovaj model sokovnika je deo Huromove Alpha generacije, tako da uz njega ide i sito za sladoled od zamrznutog voća. Budući da je model iz Premium serije, u paketu se još nalazi i citruseta za ceđenje agruma.

Karakteristike HZ modela:hurom-hz-premium-2

Intuitivni LED ekran
Spora rotacija od 43 obrtaja u minuti
Tri sita u paketu: za sok, za smuti i za sladoled
Citruseta uključena u paket
Dvostruko, visokokvalitetno svrdlo
Kontrolna ručica prilagodljiva različitim sastojcima
Pouzdan čep otvora za sok za još ugodnije ceđenje
Četiri rotirajuće metlice
Izuzetno tih AC motor s niskim nivoom vibracije
Jednostavno sklapanje i rasklapanje


Specifikacije:

Kapacitet bubnja: 500 ml
Broj obrtaja u minuti: svrdlo: 43 o/m
Rotirajuće metlice: 17 o/m
Motor: A/C, 90 Ø
Voltaža, napon, potrošnja: 100~230V, 50~60Hz, 150W
Dužina kabla: 1,4 m

Materijali:

Baza: nerđajući čelik, ABS
Poklopac: ABS
Komora za ceđenje: Tritan
Svrdlo: PEI (Ultem)
Sitno sito: nerđajući čelik, ultem
Krupno sito: nerđajući čelik, ultem
Sito za sladoled: BISEN

Garancija: 10 godina na motor, 2 godine na zamenske delove

 

Za sve modele:hurom-premium-hz-inox

Mogućnosti plaćanja: visa, master,maestro, diners, american express na 6 mesečnih rata bez kamate ili čekovima gradjana.

Dostava: Kurirskom službom, dostava je besplatna ili lično u predstavništvu u Beogradu.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije: + 381-64-1416147

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.